Inlogcode aanmaken

Wilt u gebruik maken van de Herstel na botbreuk keuzehulp? Lees dan hieronder voor wie de keuzehulp bedoeld is en wanneer u kosteloos een inlogcode kunt aanmaken.

Bent u patiënt of naaste?

Heeft uw zorgverlener een informatieblad meegegeven met een inlogcode, dan kunt u hier inloggen op de keuzehulp. Uw naasten kunnen kosteloos hieronder een inlogcode aanmaken.
Wilt u de keuzehulp gebruiken en heeft u geen informatieblad met uitleg en inlogcode ontvangen van uw zorgverlener?
Dan is het vaak lastig om in te schatten of de keuzehulp past bij uw situatie en welke behandelopties voor u kunnen. Vraag dit aan uw zorgverlener voor u de keuzehulp gebruikt.

Bent u zorgprofessional?

Wilt u de keuzehulp inzetten in uw ziekenhuis of zorginstelling? Dat kan met een abonnement bij ZorgKeuzeLab. Bekijk hier waar een abonnement uit bestaat.
Aan het actualiseren, beschikbaar stellen, onderhouden en implementatiebegeleiding zijn structurele kosten verbonden.
Er is op dit moment nog geen landelijk bekostigingsmodel. Lees het nieuwsbericht. Alleen als voldoende ziekenhuizen meedoen kan ZorgKeuzeLab de kwaliteit en continuïteit van de keuzehulp borgen.

Voor wie is de keuzehulp?

De Herstel na botbreuk keuzehulp is voor patiënten die met botbreuken door een ongeval opgenomen zijn in het ziekenhuis. Het ondersteunt u en uw behandelteam bij het opstellen van het revalidatieplan dat het beste bij u past.

Bij welk ziekenhuis wordt u behandeld?

Veelgestelde vragen

Waarom een inlogcode?

Met uw inlogcode kunt u de keuzehulp zo vaak gebruiken als u maar wilt. Alle gegevens die u invult, blijven bewaard. U hoeft daardoor niet elke keer opnieuw te beginnen.

Hoe zit het met mijn privacy?

Om uw privacy te beschermen, vragen we niet om uw persoonsgegevens. U gebruikt de keuzehulp anoniem. Lees hier onze privacy-verklaring.

Heeft u vragen over het inloggen?
Annette van den Berg
Annette van den Berg
06 5055 3300
Op werkdagen: 9.00 - 17.00 uur